Hur jag hanterade min psykiska ohälsa

God eftermiddag och välkommen! Då många har efterlängtat ett inlägg om den psykoterapi i Mölndal som jag går på tänkte jag idag skriva ett inlägg om det. Jag kommer även prata lite om Psykosyntesterapeut Gunilla Löfman, det är dit jag går för min terapi.

Under flera år har jag mått väldigt dåligt, det är framförallt ett par saker som har lett till min psykiska ohälsa. Vill ni veta mer om det kan ni läsa det inlägget jag skrev om just mitt mående och vad som har hänt i mitt liv. Hur som helst mådde jag för ett tag sedan så dåligt att jag inte såg ljuset i tunneln längre, allt kändes mörkt och jag visste inte hur jag skulle ta mig ur det. Det var då jag insåg att jag verkligen behövde få professionell hjälp, jag vände mig då till det här företaget. Att vända mig till det här företaget för psykoterapi i Mölndal kan vara ett av de bästa valen jag har tagit, tack vare dem har jag kommit väldigt långt på vägen och känner att jag kan hantera livet lite bättre. Deras hjälp har fått mig att inse ett och annat, saker som jag aldrig hade tänkt på förut. Det har gjort att jag har tänkt om kring vissa saker i livet, vilket har fått mig att inse att det inte alltid är så hemskt som man kan intala sig. Hur som helst vill jag egentligen bara informera er om det här företaget och att du kan vända dig dit för hjälp genom psykoterapi i Mölndal, för mig har det hjälpt väldigt bra och därmed vill jag tro att det kan fungera för dig också.