En duktig fotograf!

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni alla har haft en bra start på veckan. Det här med att hitta en bra fotograf i Umeå med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på min blogg, och jag tänkte därför skriva ett inlägg om detta idag. Ni är många som verkar ha en hel del problem med att hitta bra fotografer i området, vilket jag verkligen kan förstå, och jag tänkte därför tipsa er om Ida Bygden photography, vilket är den fotograf som jag och min man valde att anlita till vårt bröllop i höstas. Jag fick Ida Bygden photography som tips utav en nära vän till mig, som även hon anlitat henne och som blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått av Ida. Även jag och min man har tyvärr haft en hel del problem med att hitta företag som är duktiga inom fotografi, och tyvärr har vi på vägen stött på en hel del oseriösa och oprofessionella fotografer, som inte kunnat ge oss den hjälp som vi behövt. Vi blev därför så otroligt glada när vi hittade just Ida Bygden photography, då denna fotograf verkligen har kunnat ge oss den hjälp som vi önskat och behövt. Ida Bygden photography är otroligt duktig när det kommer till kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt hos ett företag som detta, då det är detta som får en som kund att känna sig trygg och säker i sitt val av företag.

Ida Bygden photography visade sig även vara otroligt kunnig och erfaren inom sitt yrke, vilket självklart är det absolut viktigaste. Jag är så nöjd och tacksam över den hjälp som vi fått av Ida Bygden photography, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Skellefteå, Umeå eller Örnsköldsvik med omnejd att vända er till just Ida Bygden photography.