Vi kan fokusera på vårt arbete istället för städning

God morgon gott folk! Hoppas ni har fått en god nattsömn och en bra start på den här dagen, förhoppningsvis kommer dagen bara bli bättre. För att börja den här dagen på bästa möjliga sätt tänkte jag skriva ett inlägg, ett inlägg om företaget Göteborgs Resurs AB och den hjälpen vi har fått av dem med städning av vår anläggning i Kungälv.

När jag säger vi och vår menar jag mitt jobb, det är på jobbet vi har fått deras hjälp. Det är alltså anläggningen där jag jobbar som det här företaget har städat. När jag började där för två år sedan tog vi själva hand om städningen, vilket gjorde att det ofta var väldigt smutsigt. Jag och mina kollegor är inte särskilt bra på det här med städning och dessutom tog städningen för mycket av vår arbetstid, därför blev det ofta att städningen av vår anläggning i Kungälv inte blev av. Som ni kanske kan förstå ledde det till att anläggningen var smutsig mestadels av tiden. Det var dock inget som någon av oss trivdes med, därför tog min chef kontakt med Göteborgs Resurs AB för att få deras hjälp med städningen. Sedan dess har anläggningen alltid varit ren, tack vare deras arbete har vi en ren arbetsplats. Det är väldigt skönt att vi får hjälp av dem, det gör att vi inte behöver lägga undan tid för att städa. Istället kan vi fokusera helhjärtat på vårt arbete, och att det ska bli väl utfört precis som det här företaget fokuserar på sitt arbete och att det ska bli väl utfört. Nu när vi har fått hjälp av dem ett tag kan jag med det här inlägget rekommendera er att också kontakta dem om ni skulle behöva hjälp med städning av en anläggning i Kungälv.